Naujas Gristoma partneris – apšvietimo sistemų gamintojai iš Švedijos D-TEC

D-TEC – tai inovatyvių apšvietimo sistemų gamintojai iš Švedijos, kurių produkcijos nuo šiol rasite ir Gristomos prekių asortimente. Aukščiausios kokybės medžiagos ir pažangiausios technologijos leidžia jūsų darbo vietoje pasiekti optimaliausių apšvietimo rezultatų.

D-TEC šviestuvai buvo sukurti ir pagaminti Švedijoje neatsitiktinai, kur žiemą saulės šviesos yra ypatingai mažai. Būtent tai buvo pagrindinis motyvas D-TEC kūrėjams ieškoti geriausių apšvietimo sprendimų bei kiekvieną dieną tobulinti D-TEC šviestuvus.

D-TEC idėja

Idėja pasiūlyti geresnį apšvietimą darbo vietose D-TEC kūrėjams gimė 1989 m. Jų tikslas buvo ir tebėra, kad įmonėms, neatsižvelgiant į jų dydį, būtų suteikta aukščiausia apšvietimo kokybė, kurią suteikia dabartinės technologijos. Šiandien D-TEC komanda didžiuojasi galėdama apšviesti įvairių Europos ir Azijos įmonių verslo vietas. Kalbant apie dizainą, jį kūrė dinamiškas švedų pramonės dizainerių Fredrik Goffhé ir Magnus Burgemeister duetas. O šviestuvai vis dar gaminami Vakarų Švedijoje, kur viskas prasidėjo prieš 30 metų.

Apšvietimas išrankiems profesionalams

D-TEC tikslas visada buvo suteikti geriausias įmanomas apšvietimo sąlygas išrankiausiems klientams. Kūrėjams tai reiškia kuo artimesnę sąsają su geriausiu pasaulio šviesos šaltiniui – saule. D-TEC gaminiai buvo sukurti ir gaminami taip, kad kuo labiau atkurtų natūralią dienos šviesą jūsų darbo vietoje. Trumpai tariant – tiesiog sukurti švytinčią darbo vietą.

Pasaulinės klasės LED

D-TEC šviestuvuose yra LED šviesos diodai – komponentai, kurie suteikia fantastišką šviesą ir sukuria geriausią darbo aplinką. Mes naudojame „Cree“ šviesos diodus, kurie suteikia jums kuo geresnę šviesą ir sunaudoja mažai energijos, be jokių kompromisų dėl kokybės ir spalvų atkūrimo. Šis apšvietimas yra malonus pacientams, patogus akims ir ekologiškas. Spalvų temperatūra gali būti keičiama dinamiškai (pasirinktinai), atkuriant paros spektro kokybės pokyčius, taip sumažinant riziką, kad kūno biologinis ritmas bus neigiamai paveiktas. Visą „D-tec“ apšvietimą išbandė nepriklausoma organizacija, jis yra patvirtintas ir sertifikuotas pagal IEC 62471: 2006 Šviestuvų ir žibintų sistemų fotobiologinė sauga. Apšvietime yra šviesos diodų, kurie yra klasifikuojami pagal 0 ar 1 rizikos kategoriją ir yra išbandyti bei patvirtinti su didelėmis saugos ribomis, visiškai užpildant klinikinėje aplinkoje naudojamus standartus ir Prancūzijos ANSES rekomendacijas dėl LED apšvietimo ir mėlynos šviesos poveikio.

5 metų garantija

D-TEC produkcijai yra taikoma net 5 metų garantija! Užsisakykite savo aukščiausios klasės apšvietimo sistemą UAB Gristoma ir galėsite ramiai dirbti kokybiškai ir tinkamai apšviestoje aplinkoje.